Είτε είναι σε ανταγωνισμό, είτε όχι στη σοουμπίζ πολλά αδέρφια έχουν καταφέρει να κάνουν ταυτόχρονα επιτυχία. Τις περισσότερες φορές κάποιο από τα αδέρφια ζει «στη σκιά» του άλλου, που απολαμβάνει μεγαλύτερη αναγνώριση, ωστόσο υπάρχουν και οι περιπτώσεις, όπως των αδερφών Olsen, που έχουν το ίδιο μερίδιο στην επιτυχία. Δείτε μερικά από τα πιο γνωστά αδέρφια…

H Kylie Minogue κατάφερε να κάνει από νωρίς παγκόσμια επιτυχία, ενώ η Dannii απολάμβανε την αναγνώριση μόνο στη γενέτειρά τους, την Αυστραλία. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν όταν η Dannii αποφάσισε να γίνει κριτής για το βρετανικό «X Factor» και τώρα λαμβάνουν ίσης αναγνώρισης και επιτυχίας.

Αν και οι Maggie και Jake Gyllenhaal ξεκίνησαν ταυτόχρονα τα βήματά τους στην υποκριτική, εντούτοις ο Jake ξεχώρισε, καθώς έκανε πιο εμπορικές δουλειές. Οι δυο τους έπαιξαν μαζί στην ταινία «Donnie Darko».

Οι Oasis ήταν από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι αδερφοί Gallagher δεν θέλουν να ακούνε ο ένας για τον άλλο. Τόσο ο Liam, όσο και ο Noel ακολουθούν ξεχωριστή πορεία στη μουσική.

H Jessica Simpson έκανε το ντεμπούτο της το 1999, ενώ η μικρή αδερφή της ξεκίνησε χρόνια μετά. Η Aslee ακολούθησε πιο ροκ μονοπάτια και οι δυο τους είναι αγαπημένες.

Οι δίδυμες Olsen έγιναν γνωστές από μικρή ηλικία, επειδή ήταν αδερφές! Οι παραγωγοί της προτιμούσαν σε ταινίες με δίδυμα αδέρφια, ενώ ακόμη και τώρα είναι αχώριστες.

Οι αδερφές Kardashian έγιναν ταυτόχρονα γνωστές λόγω του ριάλιτι που συμμετείχαν οικογενειακώς. Η Κim ξεχώρισε από τις άλλες δυο, κυρίως λόγω της εξωτερικής εμφάνισής της και των προκλητικών φωτογραφήσεων.

Οι αδερφοί Coen είναι από τα αγαπημένα παιδιά των όσκαρ. Έχουν κερδίσει άπειρα βραβεία μαζί, ενώ έχουν προταθεί για άλλα τόσα, καθώς κάθε ταινία τους είναι κινηματογραφικό γεγονός.