Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι απαραίτητο όπλο για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει.

Έντονο ή απαλό, το σωστό μακιγιάζ μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο ένα πρόσωπο, ενώ αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλες τις γυναίκες.

Μέσα από αλλαγές, μπορείτε και εσείς να ανακαλύψετε ποιο μακιγιάζ σας ταιριάζει καλύτερα.

Πάρτε παράδειγμα από τις λαμπερές κυρίες του Hollywood.

H Angelina Jolie θεωρείται μια από τις ωραιότερες γυναίκες. Όσον αφορά το μακιγιάζ, ξέρει να τονίζει τα καλά χαρακτηριστικά της, που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την ομορφιά της. Με σκούρο ή με απαλό κραγιόν, η Angelina δεν παραλείπει να τονίσει το βλέμμα της με αρκετή ποσότητα μάσκαρας και eye liner.

Η Anne Hathwaway διατηρεί τη φρεσκάδα του προσώπου της με ένα φυσικό λοοκ και ατημέλητα μαλλιά. Η αλλαγή της όμως είναι εντυπωσιακή όταν προσθέσει το κόκκινο κραγιόν, αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο σε φυσικούς τόνους. Ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη, το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει γάντι χάρη στη λευκή επιδερμίδα της.

Το supermodel Heidi Klum ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά το μακιγιάζ και να επιτυγχάνει το αποτέλεσμα που θέλει ανάλογα με την περίσταση. Για τις βραδινές της εμφανίσεις επιλέγει να τονίσει τα μάτια με μολύβι και eye liner, ενώ τολμά και ένα πιο έντονο κραγιόν στις αποχρώσεις του κοραλλί.
Όμως παραμένει το ίδιο όμορφη και με ένα πιο φυσικό λουκ, επιλέγοντας να τονίσει τα ζυγωματικά της με ένα απαλό ρουζ και lip gloss για λάμψη στα χείλη.

Η Emma Watson υποστηρίζει το φυσικό λουκ λόγω του νεαρού της ηλικίας της, και καταφέρνει να δείχνει το ίδιο όμορφη τονίζοντας ελαφρώς τα μάτια της με γήινες αποχρώσεις. Οι εμφανίσεις της γίνονται πιο εντυπωσιακές όταν επιλέγει πιο έντονο μακιγιάζ που ωστόσο δεν ξεφεύγει από την ηλικία της. Ο συνδυασμός του έντονου κόκκινου κραγιόν που παραπέμπει στο χρώμα του κρασιού, και η έντονη μάσκαρα στις βλεφαρίδες, είναι η καλύτερη επιλογή για όσες θέλουν να είναι όμορφες χωρίς περιττά προϊόντα.