Κατά τη διάρκεια ενός χαλαρού δείπνου στο Βανκούβερ, Μέγκαν Μαρκλ, μοιράστηκε μια σπάνια αποκάλυψη σχετικά με τις λιγούρες της κατά την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσσεξ εξομολογήθηκε την αδυναμία της για το ινδικό φαγητό, αναφέροντας ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, τα πικάντικα πιάτα ήταν η απόλυτη προτίμησή της.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε κατά την επίσκεψή της στο ινδικό εστιατόριο Vij’s, όπου το ζευγάρι δείπνησε με τους στενούς του φίλους Michael Bublé και τη σύζυγό του Luisana.

Η προτίμηση της Μέγκαν στο ινδικό φαγητό

Μέγκαν Μαρκλ- πρίγκιπας Χάρι

Όπως και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έτσι και η Μέγκαν ανέπτυξε αδυναμία στην ινδική κουζίνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ο διάσημος σεφ Vikram μοιράστηκε με το hellomagazine.com, πώς η Δούκισσα αγκάλιασε μια διατροφή πλούσια σε ινδικές γεύσεις, πιστεύοντας ότι ήταν η τέλεια επιλογή για εκείνη τη φάση της ζωής της.

«Η Μέγκαν είπε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έτρωγε μόνο ινδικό φαγητό και της είπα ότι ήταν ό,τι καλύτερο για εκείνη!» πρόσθεσε ο Vikram.

Επίσης, χάρισε στη δούκισσα μια ποδιά του Vij μετά την επίσκεψή της, «επειδή είπε ότι της αρέσει να μαγειρεύει», πρόσθεσε ο επικεφαλής σεφ.

Η Μέγκαν, ωστόσο, δεν είναι η μόνη που επιθυμούσε κάρυ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λέγεται συχνά ότι τα πικάντικα φαγητά μπορούν να βοηθήσουν στην πρόκληση τοκετού καθώς πλησιάζει η ημερομηνία τοκετού, και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε επίσης μια λαχτάρα για τα καρυκεύματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τον πρίγκιπα Γεώργιο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Κέιτ απολάμβανε ένα σπιτικό κάρυ λαχανικών που ετοίμαζε το ζευγάρι Ινδών Chan και Hash Shingadia, οι οποίοι ήταν ιδιοκτήτες του καταστήματος Spar στη γενέτειρά της, το Upper Bucklebury, στο Berkshire.

«Της αρέσει το μαγείρεμα της γυναίκας μου», μοιράστηκε τότε ο Hash. «Μαγειρεύουμε για τη μαμά της και την οικογένειά της». Η Chan, χορτοφάγος και η ίδια, άφησε να εννοηθεί ότι τα πιάτα που μπορούσε να μαγειρέψει για την πριγκίπισσα ήταν χωρίς κρέας, προσθέτοντας: «Μαγειρεύω μόνο χορτοφαγικό κάρυ».

Οι λιγούρες της Κέιτ κατά την εγκυμοσύνη επεκτάθηκαν πέρα από τα παραδοσιακά κάρυ. Σύμφωνα με το Us Weekly, ενώ περίμενε την πριγκίπισσα Σάρλοτ, ανέπτυξε όρεξη για πίτσα, παραγγέλνοντας μάλιστα τρεις στη σουίτα της στο Carlyle Hotel της Νέας Υόρκης, με υλικά όπως πικάντικο λουκάνικο και προσούτο.

Ωστόσο, η τρίτη εγκυμοσύνη της σημαδεύτηκε από έντονες πρωινές ναυτίες. Ήταν επίσης γνωστό ότι προτιμούσε το αβοκάντο, ένα λαχανικό πλούσιο σε βιταμίνη Β6 και κάλιο, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των ενοχλήσεων που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη.