«Αγανακτισμένη» δηλώνει η Βικτόρια Μπέκαμ με τη σχέση του γιου του 17χρονου γιου της Κρουζ με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Τζάκι Αποστέλ.
Ο Κρουζ Μπέκαμ βγαίνει με τη βραζιλιάνα τραγουδίστρια τους τελευταίους έξι μήνες, με τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού να ανησυχεί ιδιαίτερα τη μαμά του Βικτόρια, αναφέρει η Daily Mirror
Πηγή κοντά στην οικογένεια Μπέκαμ ισχυρίζεται ότι η Βικτόρια δεν θέλει τα παιδιά της να μπαίνουν σε σοβαρές ερωτικές σχέσεις από τόσο μικρή ηλικία.

Ο Κρουζ Μπέκαμ, ο νεότερος των Μπέκαμ, δεν είχε κανένα πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα να εμφανίζεται δημόσια με τη φίλη του, καθώς το ζευγάρι έχει εμφανιστεί να απολαμβάνει κοινές στιγμές στο Παρίσι και το Μαϊάμι.

Σε ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι τα πράγματα είναι σοβαρά, ο Κρουζ, γεννημένος το 2005 στη Μαδρίτη, μοιράστηκε πρόσφατα ένα συγκινητικό «Σ αγαπώ» στα social media για τα 29α γενέθλια της Τζάκι. Την ίδια στιγμή, η Βικτόρια ενώ αναγνωρίζει ότι τα παιδιά της, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών του Κρουζ, του 25χρονου Μπρούκλιν, του 22χρονου Ρόμεο, 22 και της 13χρονης Χάρπερ, αναγκάστηκαν να μεγαλώσουν πιο γρήγορα από παιδιά που δεν ήταν διασημότητες, δεν θέλει να βιαστούν με τα ασιθηματικά του.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Κρουζ παρακολούθησε με την Τζάκι το ποδοσφαιρικό ματς της Ίντερ Μαϊάμι, συνιδιοκτήτης της οποίας είναι ο πατέρας του, Ντέιβιντ, κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ στο Chase Stadium της Φλόριντα, μαζί με τη μαμά και την αδερφή του. Σε αντίθεση με τη Βικτόρια πάντως, ο μπαμπάς Μπέκαμ, κάθε άλλο παρά διαφωνεί με το «αμόρε» του μικρού γιου του, τονίζοντας ότι η σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα «είναι το πιο συνηθισμένο όνειρο κάθε αγοριού».