Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η μαντινάδα που αφιέρωσαν οι Droulias Brothers στον Ηλία Κασιδιάρη, που βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζονται ύστερα από ολιγοήμερη άδεια που έχει πάρει από τις φύλακες Δομοκού. Οι τραγουδιστές Ηλίας και Κωνσταντίνος Δρούλιας, πήραν θέση για το περιστατικό.  

Ο Ηλίας Δρούλιας, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια του προγράμματός τους λένε μαντινάδες για όλους τους θαμώνες, έτσι συνέβη και με τον Κασιδιάρη, χωρίς να είναι υποστηρικτής της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

«Όπως λέμε μαντινάδες για όλο τον κόσμο, έτσι είπαμε και για τον Κασιδιάρη. Συγνώμη λέμε όταν κάνουμε κάτι κακό. Δεν θεωρώ ότι κάναμε κάτι κακό. Όπως δεν έχει βγει κανένας τράπερ τόσο καιρό που προμοτάρουν τα όπλα, τα ναρκωτικά, τη βία κατά των ανηλίκων, κατά των γυναικών. Όταν βγουν οι τράπερ που έχουν δισκογραφία υπέρ της βίας να ζητήσουν, τότε αν χρειαστεί και θέλετε ακόμη θα ζητήσουμε συγνώμη. Είπαμε μια μαντινάδα, δεν είμαστε ούτε υπέρ της βίας, ούτε τίποτα. Είναι στα πλαίσια της σάτιρας».

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στην εκπομπή «Happy Day», είπε: «Δεν ήθελα να αναφερθώ στο όνομα της κυρίας Κανέλλη γιατί είναι γυναίκα. Θέλω να ζητήσω συγνώμη στον κύριο Παπαδάκη γιατί εκ παραδρομής τον είπα γέρο τον άνθρωπο, πάνω στον αυθορμητισμό. Έχουμε ελευθερία λόγου, δεν σηκώνει λογοκρισία. Δεν είμαστε με τη «Χρυσή Αυγή». Η μαντινάδα ήταν σατιρική της κατάστασης στο πλατό της εκπομπής», είπε.