Στην εκπομπή Mega Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου το βράδυ της Τρίτης, παρουσιάστηκαν ιστορίες παραολυμπιονικών και μία εξ αυτών που ξεχωρίζει είναι αυτή της Λήδας Μανθοπούλου. Η Αργυρή Παραολυμπιονίκης, που διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση πριν από ενάμιση χρόνο, μίλησε για τη σύντομη αλλά σημαντική πορεία της, την ξαφνική ασθένεια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το σώμα της. Επίσης, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλου, και το πώς αυτός επηρέασε την προετοιμασία της για το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

«Ο πατέρας μου μού έλειψε πολύ. Έχω κάνει στον ώμο πίσω ένα τατουάζ με δύο μάσκες. Το αγαπάμε ακόμα το θέατρο. Είδα μία παράσταση θεάτρου, μία ημέρα αφού «έφυγε» ο μπαμπάς. Δύσκολο. Δεν ξαναπάτησα από τότε στο θέατρο. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος. Θα ξαναμπώ, όμως, όταν θα μπει η μαμά κι αν μου φύγει το άγχος μπορεί να πάω λίγο επάνω στη σκηνή» δήλωσε η Λήδα Μανθοπούλου.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί «έφυγε» πριν μάθει ότι μπορώ να προκριθώ σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι που με σκότωσε λίγο μέσα μου, αλλά λέω ότι κάπου είναι κι από κάπου θα το βλέπει» πρόσθεσε η Λήδα Μανθοπούλου, συγκινημένη.