Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι η Άννα Φόνσου της έκανε έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού», όπου ήταν φιλοξενούμενη για 9 χρόνια.

Όπως ισχυρίστηκε η Μαρίνα Νικολαΐδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όλα ξεκίνησαν το 2020 επειδή ήταν ανεμβολίαστη όπου της δόθηκε ένα εξώδικο προκειμένου να φύγει από τη δομή. «Το θέμα ξεκίνησε από το 2020. Ήμουν ανεμβολίαστη και μου δόθηκε ένα εξώδικο, κέρδισα το δικαστήριο τον Φεβρουάριο του ’22. Η κυρία Φόνσου έκανε ένσταση για να πάμε στο Εφετείο και η υπόθεση θα εκδικαζόταν τον Ιούνιο του ’22. Μετά εκείνη παραιτήθηκε από την υπόθεση. Ήμουν το δεξί της χέρι, έκανα παρασκευή καφέ, ήμουν υπεύθυνη για τον καθαρισμό, για τις παρουσιάσεις και τις ξεναγήσεις», δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Νικολαΐδου.

Κάποια στιγμή οι δυο γυναίκες ήρθαν σε ρήξη λόγω μιας γάτας που φρόντιζε η Μαρίνα Νικολαΐδου, ενώ αργότερα η Άννα Φόνσου της ζήτησε να αποχωρήσει από το «Σπίτι του ηθοποιού». «Μου ήρθε και φέτος ένα εξώδικο, ενώ πήγαιναν καλά τα πράγματα. Επειδή δεν αγαπάει εκείνη τα ζώα και πολλές φορές φιλοξενούμε κάποιες αδέσποτες γάτες από τον πεζόδρομο, μου είπε να φύγει η γάτα και να φύγω κι εγώ. Μου ζήτησε τέλος Μαΐου να παραιτηθώ», εξήγησε η ίδια.

«Η Άννα ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω. Το περιβάλλον της είναι τελείως αρνητικό, της αρέσει να έχει μία αυλή. Υπάρχουν ηθοποιοί στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που μένουν περισσότερα χρόνια εκεί από εμένα, δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα», συνέχισε η Μαρίνα Νικολαΐδου.

Ο φιλοξενούμενος της δομής, Πάντης Κούσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σημειώνοντας: «Η Μαρίνα Νικολαΐδου έμεινε περισσότερα χρόνια από αυτά που λέει το καταστατικό, δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα, βρίζει την κυρία Φόνσου και το “Σπίτι του ηθοποιού” όπου κοιμάται και τρώει. Τις δουλειές τις κάνει επειδή θέλει, δεν την υποχρεώνει κανείς. Έπαιρνε φαγητά και τα έκρυβε, έκρυβε κάποια ρούχα. Να μην πω τη λέξη έκλεβε, έχουν χαθεί πάρα πολλά ρούχα. Η γάτα έμπαινε μέσα στο μουσείο που έχουμε και κατέστρεφε τα ρούχα. Αν ήταν έξυπνη όταν άρχισαν να δημιουργούνται τα προβλήματα να ζητήσει μια απλή συγγνώμη».

Από την πλευρά της, η Μαρίνα Νικολαΐδου αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες του Πάντη Κούση.