Τα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε η Super Κική έχοντας στο πλευρό της τον Fipster. Όταν έφτασε η στιγμή να σχολιάσει την κατάρρευση της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου και την απόφασή της να θέσει εκτός της συναυλίας της τον Χρήστο Μάστορα, η Super Κική προέβη σε έναν αδιανόητο σχολιασμό.

«Την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε η γνωστή youtuber με τον Fipster να την κοιτά σοκαρισμένος.

«Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος εδώ πέρα έχει έρθει με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του», συμπλήρωσε η Super Κική βλέποντας την αντίδραση του Fipster.

Δείτε το σημείο 11.07:

Στη συνέχεια, δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήρθε σε επικοινωνία με την Super Κική, η οποία δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα. «Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση για τις βλακείες που κάνετε. Μια χαρά είμαι. Ελπίζω να βλέπετε ότι αυτά που κάνουμε στο YouTube είναι κωμικά. Δεν θα απαντήσω σε κάτι αυτονόητο. Σαν να μου λες τα μαλλιά σου είναι καρέ ή αγορέ; Φαίνεται τι τα έχω» σημείωσε χαρακτηριστικά.