Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας του Κοριτσιού, η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε το Girls, Inc. of Greater Santa Barbara.

Η Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε ισορροπημένη και στιλάτη με ένα ψηλόμεσο κρεμ παντελόνι και ένα άνετο και ευάερο μπλε λινό πουκάμισο για την περίσταση, απογειώνοντας το σύνολό της με ένα ζευγάρι σουέντ γόβες.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έσφιξε τη μέση της με μια δερμάτινη ζώνη σε απόχρωση καραμέλας και προσέδωσε μια casual πινελιά στο ντύσιμό της φορώντας το χαλαρό πουκάμισό της με ανεβασμένα μανίκια και ξεκούμπωτο το πάνω μέρος.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ στη συγκεκριμένη εκδήλωση εμφανίστηκε χωρίς το λευκό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της με τρεις πέτρες, αντικαθιστώνατς το με ένα ασημένιο δαχτυλίδι με διαμάντια pavé, το οποίο φόρεσε μαζί με τη χρυσή βέρα της.

Το σπάνιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται χωρίς το πολύτιμο δαχτυλίδι της, το οποίο σχεδίασε ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι συνυφασμένο με προσωπικές λεπτομέρειες και κρυφά νοήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο διαμαντιών από την προσωπική συλλογή κοσμημάτων της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο David Allen, εμπειρογνώμονας της 77 Diamonds, μίλησε στο HELLO! καθώς ο γάμος του ζευγαριού γινόταν το 2018, αποκαλύπτοντας ότι: «Ένα δαχτυλίδι αυτού του μεγέθους και της ποιότητας θα ξεκινούσε από περίπου 50.000 λίρες, αλλά με τη χρήση των διαμαντιών της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα ως πλευρικών λίθων, αυτό το δαχτυλίδι, όπως και το προηγούμενο της Κέιτ, έχει ανεκτίμητη αξία».

Η Μέγκαν εθεάθη για πρώτη φορά χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων της στα βραβεία 2023 Women of Vision Awards τον Μάιο και συνέχισε μια σειρά εμφανίσεων χωρίς να φορά το ανεκτίμητης αξίας κειμήλιο.

Μέγκαν Μαρκλ

Μόνο τον Ιανουάριο του 2023, σε μια κινηματογραφική πρεμιέρα στο Κίνγκστον της Τζαμάικα για το μουσικό δράμα Bob Marley: One Love, η Μέγκαν εθεάθη να φοράει το δαχτυλίδι της. Ήταν η πρώτη φορά μετά από οκτώ μήνες που η Δούκισσα φορούσε τα πολύτιμα διαμάντια.

Δεν είναι γνωστό γιατί η Μέγκαν επιλέγει να κυκλοφορεί περιστασιακά χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων της, αν και το PEOPLE ανέφερε παλαιότερα ότι επιλέγει να μην το φοράει για να μην τραβάει την προσοχή, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι συναντήσεις και οι χαιρετισμοί μπορούν να είναι πιο χαμηλών τόνων.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, είναι, επίσης, γνωστό ότι αφαιρεί περιστασιακά το εμβληματικό δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια και ζαφείρια, το οποίο ανήκε στην εκλιπούσα πεθερά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα.