Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από μία δημοσιογράφο, την οποία είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση το 2012, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που της είχε παραχωρήσεις. Οι απαντήσεις της διάσημης ηθοποιού είχαν τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως η Αν Χάθαγουεϊ ήταν πολύ απότομη και αγενής στη συγκεκριμένη συνέντευξη για την ταινία «Lès Miserables».

Η Κέρστι Φλάα αποκάλυψε με ένα βίντεο στο TikTok πως δέχτηκε ένα email από την Αν Χάθαγουεϊ, στο οποίο της ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της το 2012. Η δημοσιογράφος τόνισε στο βίντεο ότι ένιωσε μεγάλη ανακούφιση με την παραδοχή της διάσημης ηθοποιού για την κακή συμπεριφορά της και την ευχαρίστησε δημόσια που αναγνώρισε το λάθος της.

«Η συγγνώμη της Άν ήταν τόσο συγκινητική για μένα. Και μόνο που μιλάω για αυτό με κάνει να θέλω να κλάψω. Είμαι τόσο ευγνώμων που το έκανε αυτό. Ήταν μια προσωπική επικοινωνία και αποφασίσαμε μαζί να μην μιλήσω δημόσια για το τι ακριβώς μου έγραψε στο email, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την κίνησή της, γιατί τη βρήκα καταπληκτική», σημείωσε η δημοσιογράφος στο βίντεο και τόνισε ότι η ηθοποιός της εξήγησε στο email πως βίωνε προσωπικά προβλήματα εκείνη την περίοδο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος η Άν Χάθαγουεϊ την προσκάλεσε να τη συναντήσει ξανά για να της παραχωρήσει μία νέα συνέντευξη με αφορμή τη νέα της ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2025 με σκοπό να επανορθώσει.

@kjerstiflaa

Anne Hathaway just apologized to me for the 2012 interview. Watch full video on YouTube – link in bio ⬆️ #annehathaway #foryou

♬ original sound – Flaawsome Talk

Στο viral βίντεο η ηθοποιός φαίνεται να μην έχει όρεξη να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου και η κακή της διάθεση είναι εμφανής με τις μονολεκτικές απαντήσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κέρστι Φλάα είχε δεχτεί το 2016 μια κακή συμπεριφορά από την Μπλέικ Λάιβιλι όταν τη συνεχάρη για την εγκυμοσύνη της, με την ηθοποιό να της απαντά «συγχαρητήρια και για τη δική σου μικρή κοιλίτσα», παρόλο που η δημοσιογράφος δεν ήταν έγκυος. Όπως έχει πει η δημοσιογράφος, η συνέντευξη εκείνη ήταν τόσο άβολη που σκέφτηκε πολλές φορές να παραιτηθεί από την δουλειά της.