Ήταν μια μαγική βραδιά σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, μία από τις πολυπληθέστερες συναυλίες που έχουν γίνει στον ιστορικό χώρο, και η Άννα Βίσση την απόλαυσε όσο και οι περισσότεροι από 65.000 θεατές που βρέθηκαν στο στάδιο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στην καριέρα της και στην ανταπόκριση του κοινού, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη που της δείχνουν.

«Έχω νιώσει βαθιά συγκίνηση. Στη ζωή μου έχω γνωρίσει επιτυχία, αναγνώριση, αλλά και αμφισβήτηση. Το γεγονός ότι στα 66 μου, όπως είμαι τώρα, βρίσκομαι μπροστά σε ένα γεμάτο Καλλιμάρμαρο… δεν είναι το πλήθος, αλλά αυτό που μου έδωσε το κοινό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε λέγοντας: «Το χειροκρότημα κατά τη διάρκεια της συναυλίας, το ότι τραγουδούσαν όλα μου τα τραγούδια, η αγάπη τους για τα κομμάτια του Νίκου Καρβέλα, ο τρόπος που τα τραγουδάω, που τα αισθάνομαι και τα ζω».

Αναφερόμενη στη σχέση της με τη μουσική, δήλωσε: «Η Τζάνις Τζόπλιν έλεγε ότι “αν δεν νιώσεις κάθε λέξη, δεν μπορείς να τη μεταφέρεις στο κοινό”. Σήμερα νιώθω ότι επιβεβαιώθηκα, ήθελα να είμαι μια τραγουδίστρια γεμάτη ενέργεια και πάθος, και αυτό πέτυχα. Πάντα ήξερα ότι είμαι φτιαγμένη για τη μουσική, δεν ήξερα ακριβώς πώς θα συμβεί, αλλά το ήξερα».

Σχετικά με την αυτοκριτική της, σημείωσε: «Αγαπώ τη Βίσση. Παρόλο που συχνά της κάνω παρατηρήσεις, τη διορθώνω και την ενθαρρύνω να κάνει περισσότερα. Έχω το θάρρος να μην επηρεάζομαι από αρνητικά ή συντηρητικά σχόλια».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Ο πραγματικός καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Κανείς δεν έχει. Αν φτάσεις τα 60, περιμένεις να σταματήσεις; Όχι. Εύχομαι να μη γεννηθεί άλλη Άννα Βίσση. Ο τίτλος “απόλυτη Ελληνίδα σταρ” δεν είναι βάρος για μένα. Είναι ωραίο, με τιμά, με γεμίζει χαρά, αλλά δεν ζω με αυτό».