Η εκπομπή το «Πρωινό» είχε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που αφορά την Έλενα Παπαρίζου και τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου, το δικαστήριο αποφάσισε πως ο μουσικός παραγωγός θα πρέπει μέσα σε σύντομα διάστημα να αποχωρήσει από το σπίτι στο οποίο μένει στα νότια προάστια, στη συνέχεια να γίνει πλειστηριασμός και τα χρήματα να μοιραστούν ισόποσα με την Έλενα Παπαρίζου.

Πρόκειται για την κοινή μεζονέτα που είχαν αγοράσει με δάνειο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους το 2006 και στην οποία συνέχισε να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης παρά τον χωρισμό του με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Το επίσημο έγγραφο επιδικάζει στην Έλενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, συν χρήματα από «μισθώματα» για όλα αυτά τα χρόνια που η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διέμενε εκεί. Και οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση έχει τελεσιδικήσει.

Η πρώτη δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη

Λίγη ώρα αργότερα, ο Τόνυ Μαυρίδης επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» και τόνισε ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη μεζονέτα στην οποία μένει στα νότια προάστια. Όπως εξήγησε έχει καταθέσει εξωδικαστικά στην Έλενα Παπαρίζου μία πρόταση που το ποσό φτάνει κοντά στα χρήματα που έχουν επιδικαστεί, θέλοντας ουσιαστικά να αγοράσει το μερίδιο του σπιτιού που ανήκει στην Έλενα Παπαρίζου και περιμένει την απάντησή της.