Συγκινήθηκαν οι Μαίρη Σταυρακέλλη και Μαρία Κατσανδρή, μιλώντας για τη Χρύσα Σπηλιώτη, την τρίτη της παρέας από το θρυλικό πια «Καρέ της Ντάμας», η οποία έχασε τη ζωή της στη φωτιά στο Μάτι.

«Λέμε ”Καρέ της ντάμας” μετά από τόσα χρόνια αλλά δεν είναι καρέ, θυμάμαι πάρα πολλά γέλια από τέσσερα κορίτσια» είπε αρχικά η Μαίρη Σταυρακέλλη, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Μας βλέπετε να “κολλάμε” γιατί η απώλεια της Χρύσας είναι καθοριστική για το “Καρέ της ντάμας”. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θάνατος αλλά μας λείπουν οι παρουσίες, περνούσαμε υπέροχα στα γυρίσματα, ήταν ένα πανηγύρι» είπε από την πλευρά της η Μαρία Κατσανδρή.

Για την επιτυχία που σημείωσε η σειρά του MEGA, η Μαίρη Σταυρακέλλη είπε: «Δεν μπορώ πλέον να δω το “Καρέ της ντάμας” αλλά η επιτυχία του νομίζω οφείλεται ότι ήμασταν όλες στο ίδιο μήκος κύματος. Είχαμε κάνει ένα γύρισμα “θρίλερ” σε ένα σπίτι και θυμάμαι πόσο είχαμε τρομάξει όλες. Είχε τεράστια τηλεθέαση περίπου 32% με 38% κάτι τρελά νούμερα».

«Όταν ξεκίνησε το κανάλι μας είχε για έξι μήνες, έλεγαν ότι το ”Καρέ της ντάμας” δεν θα πάει και πήγε δυο χρόνια», λέει η Μαρία Κατσανδρή.

Η Μαρία Κατσανδρή αναφέρθηκε και στον Αίαντα Μανθόπουλο που συμμετείχε στη σειρά και δυστυχώς έχει φύγει από τη ζωή: «Ο Αίας ήταν πάντα θορυβώδης έκανε συνέχεια πλάκα, εξαιρετικό παιδί».