Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο λίγο πριν φύγει για την προγραμματισμένη του συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου στην Κύπρο.

«Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα αυτή τη στιγμή. Είναι σοβαρή η κατάσταση και ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε από αυτό. Εγώ είμαι καλά. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε» σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας για τη Μαρινέλλα, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στη συναυλία της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι ήταν προγραμματισμένο να λάβει και ο ίδιος μέρος στην εν λόγω συναυλία, ωστόσο δύο ημέρες πριν την πραγματοποίησή της, ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή του καθώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα, κάτι που ενόχλησε τη Μαρινέλλα.

O τραγουδιστής απέφυγε να μιλήσει για την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της ερμηνεύτριας, σημειώνοντας: «Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, ειλικρινά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ αφάνταστα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ».