Το πρωί της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, με τον Νίκο Γεωργιάδη που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής «Happy Day» να αποκαλύπτει πως στο σπίτι του παρουσιαστή βρισκόταν και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Η Μαρία σίγουρα θα σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», είπε ο διευθυντής του περιοδικού «ΟΚ!» και σχολίασε πως η ζημιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα είναι μεγάλη και πιο συγκεκριμένα πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε μέσα από την εκπομπή του για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είναι μία μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς, είμαστε καλά, πήρε φωτιά ο πίνακας, προήλθε από τον πίνακα. Φλόγες, καπνοί κτλ. Πήρα την Πυροσβεστική, θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της Πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Εγώ δεν μπορούσα να μπω, γιατί το σπίτι είχε γεμίσει με μαύρους καπνούς. Μπήκαν με ειδικές μάσκες στον πάνω όροφο του σπιτιού κι ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί η φωτιά. Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Δεν έχω ασφάλεια, ας πρόσεχα».