Η Lady Gaga ανοίγεται για τον λόγο που δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν άντρα!

Η τραγουδίστρια- ηθοποιός αρχικά απέκρουσε με σθένος μια ερώτηση σχετικά με τη φήμη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CNN το 2011, λέγοντας: «Γιατί να σπαταλήσω το χρόνο μου και να δώσω ένα δελτίο τύπου για το αν έχω πέος ή όχι; Οι θαυμαστές μου δεν ενδιαφέρονται και ούτε εγώ».

Χρόνια αργότερα, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, γίνεται ειλικρινής σχετικά με τη συνεχή πλοήγηση στην παραπληροφόρηση που στροβιλίζεται για εκείνη στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή What’s Next? του Netflix.

«Όταν ήμουν στις αρχές της δεκαετίας των 20, υπήρχε μια φήμη ότι ήμουν άντρας», είπε η Lady Gaga στον Bill Gates στο δεύτερο επεισόδιο. «Πήγα σε όλο τον κόσμο. Ταξίδευα για περιοδείες και για την προώθηση των δίσκων μου και σχεδόν σε κάθε συνέντευξη που καθόμουν -υπήρχε αυτή η εικόνα στο διαδίκτυο που είχε παραποιηθεί- έλεγαν: “Υπάρχουν φήμες ότι είσαι άντρας. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό”»;

Η πρωταγωνίστρια στην πολυαναμενόμενη ταινία «Τζόκερ: Folie à Deux» δήλωσε ότι δεν απάντησε ποτέ στις ερωτήσεις «γιατί δεν ένιωθα θύμα με αυτό το ψέμα και σκέφτηκα: Τι γίνεται με ένα παιδί που κατηγορείται για κάτι τέτοιο, που θα σκεφτόταν ότι ένα δημόσιο πρόσωπο σαν εμένα θα ένιωθε ντροπή;».

«Έχω βρεθεί σε καταστάσεις όπου η διόρθωση μιας φήμης δεν ήταν προς το συμφέρον της ευημερίας των άλλων ανθρώπων», συνέχισε. «Σε αυτή την περίπτωση, προσπάθησα να προκαλέσω τη σκέψη και να αναστατώσω με άλλο τρόπο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την παραπληροφόρηση για να δημιουργήσω ένα άλλο διασπαστικό σημείο».

Η Lady Gaga πρόσθεσε ότι «έχει συνηθίσει να τυπώνονται ψέματα για μένα από τότε που ήμουν 20 ετών. Είμαι καλλιτέχνης. Νομίζω ότι είναι κάπως αστείο».

Η Lady Gaga πρωταγωνιστεί τώρα στην επερχόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου.