Ένα γνώριμο πρόσωπο εντόπισαν οι τηλεθεατές στην πρεμιέρα του «Tempting Fortune» με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Θυμίζουμε ότι στο νέο παιχνίδι δράσης του ΣΚΑΪ οι 12 παίκτες, με ελάχιστες προμήθειες και έχοντας στα σακίδιά τους 300.000 ευρώ, πρέπει να διανύσουν μία δύσκολη διαδρομή δεκάδων χιλιομέτρων για να φτάσουν στον τερματισμό, χωρίς να χάσουν καθόλου χρήματα.

Ο λόγος για τη Ρούλα Γιαννιώτη, η οποία συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό τον Σεπτέμβριο του 2023 μέσα από τη «Φάρμα» του STAR. Η 53χρονη μίλησε ανοιχτά για το κίνητρο που την έκανε να δηλώσει συμμετοχή στο «Tempting Fortune». Όπως αποκάλυψε, το μεγαλύτερο κίνητρο ήταν η 26χρονη κόρη της, η οποία είναι ολικά τυφλή εξαιτίας μιας διαταραχής του DNA.

Η Ρούλα Γιαννιώτη δήλωσε πως η αγάπη της για την κόρη της την ώθησε να ξεπεράσει τα όριά της και να αναζητήσει νέες προκλήσεις στη ζωή, δείχνοντας έτσι ότι κανένα εμπόδιο δεν είναι απροσπέλαστο, όταν υπάρχουν η θέληση και η αποφασιστικότητα.

«Ο βασικός λόγος που είμαι εδώ είναι προφανώς η κόρη μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και είναι ολικά τυφλή. Πρέπει να εξασφαλιστεί το μέλλον της, οπότε θέλω το έπαθλο», σημείωσε η Ρούλα Γιαννιώτη αγκαλιά με την κόρη της.

Ποια είναι η Ρούλα Γιαννιώτη

Η Ρούλα Γιαννιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, πέρασε αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό. Μετά από 25 χρόνια στο Σώμα αποστρατεύτηκε. Τα τελευταία 9 χρόνια ασχολείται ενεργά με το bodybuilding και το pilates. Της αρέσει η περιπέτεια και είναι πολύ δεμένη με τα δύο παιδιά της. Δήλωσε συμμετοχή στο «Tempting Fortune», για να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στην κόρη της, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ως απόστρατος αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού και αθλήτρια του bodybuilding έχει αποκτήσει πειθαρχία, κάτι που πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει στο παιχνίδι.

Η Ρούλα Γιαννιώτη είχε δηλώσει συμμετοχή στον περσινό κύκλο της «Φάρμας», αλλά δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο. Μάλιστα είχε συγκινήσει ιδιαίτερα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, την ημέρα που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

«Ο άνθρωπος που πιστεύει περισσότερο σε εμένα είναι η κόρη μου, με την οποία έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Είναι ολικά τυφλή. Δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της όπως μια κοπέλα της ηλικίας της. Είμαι εγώ η φίλη της, η κολλητή της, η αδερφή της, η μαμά της. Είμαι όλα για εκείνη. Με μία λέξη η Κατερίνα είναι ένας άγγελος. Σπουδάζει νηπιαγωγός και είναι ένα αξιοθαύμαστο παιδί. Αν τη δείτε να χορεύει, δεν θα πιστέψετε ότι είναι τυφλή. Αυτό που έχω μάθει από εκείνη είναι ότι τους ανθρώπους τους μετράμε με άλλες αξίες. Μου έχει μάθει να αγαπάω τον άνθρωπο για αυτό που εκπέμπει και όχι για αυτό που είναι», είχε δηλώσει η Ρούλα Γιαννιώτη την περίοδο που συμμετείχε στη «Φάρμα».

Η Ρούλα Γιαννιώτη είναι ιδιαίτερα ενεργή και διαθέτει λογαριασμούς τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok.