Ένα τροχαίο ατύχημα είχε η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου το πρωί της Τετάρτης 18/9, λίγο πριν βρεθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ζητώ συγγνώμη που σας αναστατώνω και που αναστατώνω τους τηλεθεατές. Είμαι οδηγός 30 χρόνια. Δεν μπορώ να διανοηθώ κι εγώ πως το έπαθα, γιατί είμαι καλή οδηγός και πρόσεχα. Αυτό που με έσωσε ήταν η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους άνδρες της πυροσβεστικής από το Κορωπί. Έχασα κάπως τον έλεγχο. Δεν ξέρω αν έφταιγε το οδόστρωμα που έχει και πολλή υγρασία τώρα το πρωί, ή αν εγώ εκείνη τη στιγμή – που δεν ήμουν αφηρημένη σε καμία περίπτωση, γιατί είμαι ευαισθητοποιημένη και δεν έτρεχα – ήμουν σε επαρχιακό δρόμο» σημείωσε αρχικά.

«Το έζησα σαν ταινία, έπαιρνα τη μια ελιά μετά την άλλη. Άνοιξαν οι αερόσακοι, βούιζε το αυτί μου. Έχω μόνο τον μυϊκό πόνο του αυχένα και της πλάτης, σίγουρα μετά την εκπομπή θα πάω για κάποιες εξετάσεις. Έχω μιλήσει με τον γιατρό μου, το ότι φόραγα ζώνη ήταν σωτήριο. Μετά την εκπομπή θα πάω για κάποιες εξετάσεις. Να είμαστε καλά, δεν ξέρω τι να πω. Η κακή στιγμή θα το αποδώσω» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.