Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της στο Mega, η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΟΚ!» και αποκάλυψε αν θα παντρευόταν ξανά.

«Όχι. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ. Ο γάμος, όπως εγώ τον μεταφράζω, αφορά τη δημιουργία οικογένειας. Στο μυαλό μου για την ώρα είναι η «διπλή» ζωή μου και την προτιμώ έτσι – όταν είμαι με τα παιδιά μου και όταν δεν είμαι μαζί τους. Δεν μπορώ να τα βάλω στο ίδιο καλάθι. Και βασικά δεν θέλω» σημείωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Αστέρη Κασιμάτη που αφορά την υπερέκθεση που πήρε το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη και αν πιστεύει ότι προστάτευσε τους γιους της Φίλιππο και Μιχαήλ όσο θα ήθελε, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Όχι όσο θα ήθελα γιατί δεν ήταν στο χέρι μου. Δυστυχώς εκτέθηκαν πολλά προσωπικά τους δεδομένα και ακούστηκαν ψέματα που αφορούσαν εκείνα. Αλλά ποτέ δε θα απαντούσα σε αυτά με μια συνέντευξη, ούτε θα έπραττα κάτι δημόσια. Έχω απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά την προστασία τους όσες φορές χρειάστηκε και θα το ξανακάνω όσες φορές κι αν χρειαστεί».

Όσο για το αν εκείνη ένιωσε άβολα με όλη αυτή την κατάσταση, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Φυσικά. Νομίζω ότι μέσα από τη στάση μου έχω αποδείξει ότι θέλω να προστατευτεί όλο αυτό, κυρίως γιατί υπάρχουν δυο παιδιά και τα ζητήματα αυτά αφορούν εκείνα. Οπότε αυτή ήταν πάντα η δική μου πρόθεση και αυτό θα συνεχίσω να κάνω εγώ από τη δική μου πλευρά, στο πλαίσιο που μπορώ να το ελέγξω».

Τέλος ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Σίσσυ Χρηστίδου ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. «Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω συγκεκριμένα. Ο δρόμος αυτός δεν είναι εύκολος αλλά προσπαθώ πάντα να είμαι ψύχραιμη απέναντι σε αυτό για να προστατεύσω τα παιδιά μου» απάντησε η παρουσιάστρια του ΜEGA.