Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής Buongiorno του MEGA, το πρωί της Δευτέρας. Στην συνέντευξή του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης συζήτησε τη διαρκή σχέση του με την τηλεόραση, την επιστροφή του Αλ Τσαντίρι στο MEGA και τη σύνδεση της σάτιρας με την πολιτική.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε ότι ««η τηλεόραση κάνει ότι είναι μια θεία που έχει πάθει άνοια και τα βλέπει όλα καλά. Ανθισμένος ο κήπος, πολύ ωραία πορτοκάλια και νομίζει ότι είναι όλα υπέροχα. Δεν επιστρέφω όμως εγώ στην τηλεόραση, επιστρέφει η τηλεόραση σε μένα. Εγώ δεν ήταν να επιστρέψω».».

Επιπλέον, ανέφερε: «Το MEGA μού δίνει τη δυνατότητα να ξαναβγω στην τηλεόραση. Δεν μπορώ εγώ να ανοίγω την τηλεόραση και να βγαίνω, να ανοίγω το κουτί και να βγαίνω. Δεν γίνεται αλλιώς, είναι νόμος αυτός. Ασφαλώς και το MEGA μού δίνει τη δυνατότητα».

Όταν ρωτήθηκε αν το Αλ Τσαντίρι θα έχει αλήθεια, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Αν δεν έχει αλήθεια το Τσαντίρι, δεν πρόκειται να επιβιώσει. Η σάτιρα έρχεται και σε εποχές δύσκολες. Η χώρα μπαίνει μέσα σε μνημόνιο, η χώρα μπαίνει σε στεναχώρια οπότε δεν μπορεί ο καλλιτέχνης να κάνει τον καραγκιόζη και να κάνει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα όπως κάνει η τηλεόραση σήμερα. Δεν μπορώ να παίξω τον ρόλο του μαλ…α, να το πω έτσι. Πρέπει να πάρεις μια θέση και για αυτή τη θέση θα κριθείς».