Για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη αλλά και το γενικότερο παρασκήνιο πίσω από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ μίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού στο διαδικτυακό της κανάλι στο YouTube. Η γνωστή δημοσιογράφος, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του ΟΡΕΝ, μοιράζεται κάποιες σκέψεις της γύρω από τον τρόπο που δουλεύει το «σύστημα» των media αλλά και τις ανακρίβειες που έχει διαβάσει κατά καιρούς για την ίδια.

«Το συζητάμε τουλάχιστον μία τριετία με την Ελένη να συνεργαστούμε αλλά δεν έχει προκύψει. Πριν από δύο χρόνια, είχαμε φτάσει κοντά αλλά δεν προέκυψε, γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στην τηλεόραση όσο φαντάζεστε. Αυτή τη φορά το είπα μόνο στη μαμά και στον αδερφό μου και γι΄ αυτό δεν μαθεύτηκε τίποτα και χάρηκα πάρα πολύ», δηλώνει στην αρχή του βίντεο η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Στο προηγούμενο κανάλι που ήμουν έχει τύχει να πάω σε ραντεβού για να συζητήσουμε τι θα κάνω την επόμενη χρονιά και στον δρόμο διάβαζα ρεπορτάζ για το τι θα μου προτείνουν. Εγώ δεν το ήξερα, δεν κυκλοφόρησε από εμένα. Κάποιος μπορεί να το πει επί τούτου ή να διαρρεύσει κάτι που δεν ισχύει. Αυτό συνέβη και με μένα φέτος, γράφτηκαν πράγματα που δεν ίσχυαν και, όταν πήρα τους συναδέλφους να τους ρωτήσω, μου είπαν ότι τους το έδωσε το κανάλι. Όχι ο ΣΚΑΪ, άλλος σταθμός», αποκαλύπτει αμέσως μετά η δημοσιογράφος.

«Θέλουν προφανώς να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από μία εκπομπή που είναι να βγει για να ακουστεί. Εγώ χάπατο, δεν μιλάω, δεν λαλάω, δεν αντιδρώ. Αυτά σιγά-σιγά θα αλλάξουν, σκέφτομαι να αρχίσω να αντιδρώ και να λέω τι συμβαίνει. Είμαι μία κοπέλα μόνη μου, χωρίς καμία πλάτη, δεν σηκώνω ένα τηλέφωνο και κανονίζω καταστάσεις. Έχω ακούσει πολλές βλακείες και πάρα πολλές ανηθικότητες. Με τον σταυρό στο χέρι… δύσκολα», παραδέχεται χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Στη δουλειά μας όλοι θεωρούν ότι πρώτα πηδιόμαστε και μετά κάνουμε δουλειά. Είναι δεδομένο αυτό, πρώτα παίζει σεξ και μετά όλα τα άλλα. Δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε, το πώς θα κάνουμε σεξ ο ένας με τον άλλο και εγώ πρέπει να έχω κάνει πολύ λίγο σεξ στη δουλειά», αποκαλύπτει η Νάνσυ Παραδεισανού, απαντώντας σε σχετική ερώτηση διαδικτυακής της φίλης.