O Πορτογάλος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να υπερηφανεύεται και για ένα ακόμα ασύλληπτο επίτευγμα, αφού είναι πλέον ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που διαθέτει ένα δισεκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την ακρίβεια, ο 39χρονος άσος της Αλ Νασρ έχει 639 εκατομμύρια followers στο Instagram, 170 στο Facebook και άλλα 113 στο Twitter, ενώ το κανάλι που δημιούργησε στο Youtube έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές.

Με τον Ρονάλντο να κοινοποιεί την χαρά του για την εξέλιξη αυτή -που αλλού;- μέσω σχετικού μηνύματος στους επίσημους λογαριασμούς του.

«Γράψαμε ιστορία, 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους! Αυτό είναι κάτι περισσότερο από έναν αριθμό, είναι μια απόδειξη του κοινού μας πάθους, ορμής και αγάπης για το παιχνίδι και όχι μόνο.
Από τους δρόμους στην Μαδέιρα μέχρι τις μεγαλύτερες πίστες στον κόσμο, έπαιζα πάντα για την οικογένειά μου και για εσάς, και τώρα 1 δισεκατομμύριο από εμάς είμαστε μαζί.

Ήσασταν μαζί μου σε κάθε βήμα της διαδρομής, στα εύκολα και στα δύσκολα, Αυτό το ταξίδι είναι το ταξίδι μας και μαζί, δείξαμε ότι δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορούμε να πετύχουμε.

Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα, για την υποστήριξή σας και που είστε μέρος της ζωής μου. Τα καλύτερα έρχονται, και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, να κερδίζουμε και να γράφουμε ιστορία μαζί».