Ο Σαμ Ασγκάρι παραδέχτηκε πως δεν έχει διαβάσει ακόμα τα απομνημονεύματα της πρώην συζύγου του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Μιλώντας στο «Hollywood Reporter», ο personal trainer ρωτήθηκε για το βιβλίο «The Woman in Me» που έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής λίγο μετά τον χωρισμό τους. «Δεν διάβασα το βιβλίο, γιατί ήμουν εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι πριν παντρευτούν, ο Σαμ Ασγκάρι είχε στηρίξει σημαντικά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη μάχη της να απεγκλωβιστεί από τη χρόνια κηδεμονία του πατέρα της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφόρησε το best seller βιβλίο της τον Οκτώβριο του 2023, μόλις δύο μήνες αφού ο Σαμ Ασγκάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.


«Αν η ζωή μου είναι ιδιωτική, είναι ιδιωτική. Αυτό είναι κάτι που θα σέβομαι πάντα, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συμφωνία ή όχι. Είναι οι αξίες που έχω» σημείωσε ο Σαμ Ασγκάρι στη συνέντευξή του και μάλιστα, όπως σημειώνει δημοσίευμα του Page Six, απέφυγε να απαντήσει σε όποια ερώτηση αφορούσε την πρώην σύζυγό του. Επιπλέον δεν αποκάλυψε αν έχει ακόμα επαφές με την ποπ σταρ.

Σημειώνεται ότι ο Σαμ Ασγκάρι υπέβαλε τον Αύγουστο του 2023 αίτηση διαζυγίου από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 14 μήνες γάμου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα του «Slumber Party» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2022.