Η Emily Blunt και ο John Krasinski ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους με μια σπάνια οικογενειακή έξοδο στο US Open, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ βρίσκουν χρόνο για πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά τους.

Το δυναμικό δίδυμο, που είναι παντρεμένο για πάνω από μια δεκαετία, εθεάθη να παρακολουθεί τον τελικό των γυναικών στο US Open στο Κουίνς της Νέας Υόρκης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μαζί τους ήταν και οι κόρες τους, η Hazel, 10 ετών, και η Violet, 7 ετών, οι οποίες έδειχναν να απολαμβάνουν τη συναρπαστική ατμόσφαιρα του αγώνα.

Στιγμές γεμάτες τένις και οικογενειακή χαλάρωση για την Blunt, τον Krasinski και τις κόρες τους

Το διάσημο ιδιωτικό ζευγάρι, γνωστό για το ότι κρατάει την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε χαλαρό και ευδιάθετο καθώς επευφημούσε την Aryna Sabalenka και την Jessica Pegula. Η Έμιλι, η οποία πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο για την ανταλλαγή βραχιολιού φιλίας σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Λονδίνο, έδειχνε αβίαστα κομψή για την ημέρα του τένις.

Επέλεξε ένα casual αλλά κομψό μαύρο πουκάμισο με κουμπιά, συνδυασμένο με φυσικό μακιγιάζ που αναδείκνυε τη φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα της.

Ένα ουδέτερο κραγιόν πρόσθεσε ακριβώς τη σωστή ποσότητα λάμψης στην εμφάνισή της και τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν απαλά σε χαλαρούς κυματισμούς. Η Emily, που είναι πάντα υπέρ της πρακτικότητας, είχε μαζί της ένα μαύρο καπέλο για τον λαμπερό απογευματινό ήλιο, ενώ τα γυαλιά με στρογγυλό σκελετό ολοκλήρωσαν το χαλαρό σύνολό της.

Σύμφωνα με το hellomagazine.com, ο John, υιοθέτησε εξίσου το casual look, φορώντας ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι με λαδί χρώμα και το χαρακτηριστικό καπέλο του μπέιζμπολ της Βοστώνης. Ο σκηνοθέτης του A Quiet Place φορούσε μαύρα γυαλιά σε σκελετό, που συμπλήρωναν το χαλαρό του στυλ.

Το ζευγάρι, γνωστό για τον ισχυρό δεσμό του τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης, κάθισε εκατέρωθεν των θυγατέρων του, σχηματίζοντας την τέλεια οικογένεια καθώς παρακολουθούσαν τον συναρπαστικό αγώνα στο USTA Billie Jean King National Tennis Center.

Η Hazel, η μεγαλύτερη κόρη τους, έδειξε τη δική της αίσθηση του στυλ, φορώντας ένα ναυτικό μπλε πουκάμισο συνδυασμένο με ένα τζιν σακάκι και ένα λευκό καπέλο με ράμφος που αντικατόπτριζε την casual αλλά κομψή προσέγγιση των γονιών της. Με τα ξανθά μαλλιά της να ξεπροβάλλουν κάτω από το καπέλο, έδειχνε εξίσου κομψή με τους διάσημους γονείς της.

Η Violet, εντωμεταξύ, έκλεψε την παράσταση με τη γλυκιά της εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι με ζιβάγκο και τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα πίσω σε μια τακτοποιημένη αλογοουρά. Η μικρή, μόλις επτά ετών, πέρασε μεγάλο μέρος του αγώνα εναλλάξ καθισμένη στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά της, απολαμβάνοντας τη δράση και από τις δύο οπτικές γωνίες.

Καθώς η οικογένεια φαινόταν να έχει βυθιστεί πλήρως στον ενθουσιασμό του παιχνιδιού και παρά την ένταση του αγώνα, στον οποίο η Aryna Sabalenka νίκησε την Jessica Pegula με 7-5, 7-5, ήταν σαφές ότι για την Emily και τον John, η πραγματική χαρά ήταν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τις κόρες τους.

Οι κόρες του ζευγαριού, πηγή έμπνευσης για τον Krasinski

Έμιλι Μπλαντ- Τζον Κρασίνσκι

Νωρίτερα φέτος, ο John μοιράστηκε περισσότερα για το πόσα σημαίνουν οι κόρες του γι’ αυτόν, ιδίως όταν πρόκειται να τις εμπλέξει στα δημιουργικά του έργα. Μιλώντας στο People, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η Hazel και η Violet έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία του, If, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που τις ενέπλεξε ενεργά στη διαδικασία της κινηματογράφησης.

Δεν είναι μυστικό ότι η Emily, με τους εμβληματικούς ρόλους της, είναι εδώ και καιρό μια υπερήρωας στα μάτια των κοριτσιών της, αλλά ο John ήταν πρόθυμος να τους δείξει και τη δημιουργική του πλευρά.

Στο If, μια ταινία περιπέτειας φαντασίας, ο Τζον έβαλε τις κόρες του στην καρδιά του έργου, μοιραζόμενος μαζί τους σκίτσα και ιδέες καθώς εξελισσόταν η ταινία. «Τους έλεγα όταν έβγαινα έξω για να γράψω τα πρωινά, και έφερνα στο σπίτι τα σκίτσα», εξήγησε. «Φυσικά, είμαι απαίσιος καλλιτέχνης, οπότε μόλις άρχισα να συνεργάζομαι με πραγματικούς καλλιτέχνες και να μιλάω για το πώς θα φαινόταν πραγματικά, ενθουσιάστηκαν πολύ».

Αυτό που είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι τόσο οι φανταστικοί φίλοι της Hazel όσο και της Violet κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία. «Οι δύο φανταστικοί τους φίλοι παίζουν στην ταινία, πράγμα που είναι υπέροχο», πρόσθεσε ο John.