Ο Τσέντι Οσμάν θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και η εντυπωσιακή τουρκάλα σύζυγός του, Έμπρου Σαχίν, σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις στο ΟΑΚΑ. Ο Τούρκος σούπερ σταρ βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα και δηλώνει ενθουσιασμένος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 στη Βόρεια Μακεδονία, όπου γεννήθηκε ο νέος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα μάλιστα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο διεθνής αθλητής έφερε από τις ΗΠΑ μια Lamborghini αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να μετακινηθεί η νύφη την ημέρα του γάμου στην εκκλησία.

Η Έμπρου Σαχίν είναι μοντέλο και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης πάνω στον τομέα των αθλητικών επιστημών. Η 30χρονη ηθοποιός και μοντέλο έχει 4.2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και στις φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακή. Η τουρκάλα ηθοποιός έχει αρκετές διακρίσεις στην καριέρα της, όπου το 2022 έλαβε το βραβείο της «Καλύτερης Ηθοποιού Τηλεοπτικής Σειράς» για το «Destan».