Η Μαρία Μενούνος, με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, και την 14 μηνών κόρη τους, πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η γνωστή ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη χώρα μας και φροντίζει να την επισκέπτεται συχνά για να βλέπει συγγενείς της που δεν έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η Μαρία Μενούνος και η οικογένειά της επισκέφθηκαν την Ελλάδα στα μέσα του Αυγούστου και παρέμειναν για λίγες ημέρες. Την υποδέχθηκε ο καλός φίλος και νονός της κόρης της, Σωτήρης Κυρανάκος, γενικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ και του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, όπου η Μαρία Μενούνος είναι πρέσβειρα.

Η παρουσιάστρια, που απολαμβάνει την ευτυχία της με την απόκτηση της κόρης της, εξήγησε στην εφημερίδα τον λόγο της επίσκεψης στην πατρίδα της:

«Επειδή η βάφτιση της Αθηνάς έγινε τον Απρίλιο στο Λος Άντζελες και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν οι θείες και οι θείοι μου, είχα υποσχεθεί ότι θα έρθουμε το καλοκαίρι. Ήθελα να δείξω στη μικρή την Αθήνα το χωριό του παππού της».

Πριν από την επίσκεψη στην Αρκαδία, η 46χρονη παρουσιάστρια πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα με τον πατέρα της, τον σύζυγό της και την κόρη τους, επισκεπτόμενοι την Ακρόπολη, κάνοντας βόλτες στην πόλη και απολαμβάνοντας μπάνια στη Βουλιαγμένη.

Στη συνέχεια, η οικογένεια ταξίδεψε στον Άκοβο Αρκαδίας, όπου η Μαρία Μενούνος είχε πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό γάμο της το 2018. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η μικρή Αθηνά είχε την ευκαιρία να γνωρίσει αγαπημένους συγγενείς και φίλους της μητέρας της, κλέβοντας την παράσταση με τη χαρά και τα γέλια της.

Πριν επιστρέψει στην Αμερική, η Μαρία Μενούνος συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, την υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Ανδρέα Φιορεντίνο, για να αναλάβει τον ρόλο της πρέσβειρας για τη χώρα μας στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.