Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την οδήγησε στο να χάσει 9 κιλά μίλησε η Ντέμι Μουρ στους «Los Angeles Times». Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Substance, της νέας ταινίας τρόμου της Κοραλί Φαρζέ, υπήρξε τόσο μεγάλη ένταση που η ίδια εκδήλωσε έρπητα ζωστήρα.

Όπως αποκάλυψε η σταρ του Χόλιγουντ, η οποία υποδύεται την Ελίζαμπεθ στην ταινία, διαγνώστηκε με έρπητα ζωστήρα όταν είχε μία εβδομάδα κενό από τα γυρίσματα. 

«Για να σας δώσω μια ιδέα της έντασης, την πρώτη εβδομάδα που είχα πραγματικά ρεπό, όπου δούλευε μόνο η Μάργκαρετ, έπαθα έρπητα ζωστήρα», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμι Μουρ. «Και μετά έχασα περίπου 9 κιλά» συμπλήρωσε η 61χρονη ηθοποιός.

Βέβαια, δεν ταλαιπωρήθηκε μόνο η Ντέμι Μουρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, αλλά και η συμπρωταγωνίστριά της, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, η οποία υποδύεται τη Σου στην ταινία, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «The Hollywood Reporter». «Ω, ναι, είχα τρελή ακμή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε η ίδια.