Οι κόρες της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις έγιναν στόχος αρνητικών σχολίων που αφορούν την εξωτερική τους εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, στο οποίο η Ντέμι Μουρ χορεύει με τις τρεις κόρες της. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι τρεις κόρες της Ντέμι Μουρ δέχτηκαν επικριτικά σχόλια, τα οποία ανέφεραν ότι είναι άσχημες και «κλώνοι του πατέρα τους».

Σημειώνεται ότι ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000 και απέκτησαν τρεις κόρες: την 35χρονη Ράμερ, την 33χρονη Σκάουτ και την 30χρονη Ταλούλα.

Η Ταλούλα σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η ίδια και οι αδελφές της σημειώνοντας: «Γεια σας! Μέχρι τώρα θα έχετε δει το viral βίντεο της οικογένειάς μας να χορεύει το νέο single της Σκάουτ. Λατρεύουμε αυτό το βίντεο! Οι άνθρωποι πάντα σοκάρονται όταν μοιραζόμαστε πόσο σκληρά και κακά ήταν τα σχόλια για εμάς σε όλη μας τη ζωή, οπότε είναι σημαντικό για μένα να καλέσω αυτό το άτομο για να αναδείξω ένα παράδειγμα μιας συνηθισμένης Τρίτης».