Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Μέγαρα βρίσκεται ο Νίκολας Κέιτζ για τις απαιτήσεις της νέας του ταινίας με τίτλο «The Carpenter’s Son».

Ο ηθοποιός και όλοι οι συντελεστές της νέας ταινίας, αναγκάστηκαν να αλλάξουν την τοποθεσία των γυρισμάτων λόγω ενός απροόπτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ένα άγριο μελίσσι στις σπηλιές της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων, εκεί όπου γυρίζεται η ταινία «Ο γιος του ξυλουργού» με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Αυτή ήταν και η αφορμή για να μεταφερθούν τα κινηματογραφικά συνεργεία για τρεις ημέρες σε άλλο βουνό της Αττικής.

Μέσω e-mail η κινηματογραφική εταιρεία ενημέρωσε όλα τα μέλη του καστ ότι τα γυρίσματα θα γίνουν τις επόμενες τρεις ημέρες σε άλλη περιοχή της Αττικής, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες

Η ταινία αναφέρεται στα θαύματα του Ιησού. Την ταινία σκηνοθετεί ο Αιγυπτιοαμερικανός Λόφτι Νέιθαν, ο οποίος σκοπεύει να φωτίσει μία σπάνια ειπωμένη πλευρά της παιδικής ηλικίας του Ιησού με μια εικόνα πολύ εντυπωσιακή λόγω των θαυμάτων που έκανε.