Η Γκουίνεθ Πάλτροου επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά από 5 χρόνια απουσίας. Όπως έγινε γνωστό η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και επιχειρηματίας θα συναντήσει τον Τιμοτέ Σαλαμέ στην πρωτότυπη παραγωγή του Τζος Σαφντί και της A24, «Marty Supreme».

Η Γκουίνεθ Πάλτροου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six, αποφάσισε να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη επειδή η 20χρονη κόρη της, Απλ Μάρτιν, ήταν ερωτευμένη με τον Τίμοθι Σαλαμέ εδώ και χρόνια.

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Μόλις η Γκουίνεθ είπε στην Απλ ότι ο Τίμοθι δεν είναι μόνο παραγωγός αλλά και πρωταγωνιστής, παρακάλεσε τη μαμά της να δεχτεί. Η Πάλτροου αφού το διάβασε και το λάτρεψε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία μεγάλη επιθυμία να παίξει αυτή τη στιγμή, πείστηκε από την Απλ, η οποία σκοπεύει να βρίσκεται στα γυρίσματα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του θρυλικού πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Μάρτι Ράισμαν, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο γαλλοαμερικανός σταρ, καθώς θα μοιραστεί και μέρος της παραγωγής.