Ο Γιώργος Χειμωνέτος μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει αυτή την περίοδο, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας αποχαιρέτησε για πάντα τον πατέρα της αγαπημένης του συζύγου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χειμωνέτος ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με τον πεθερό του, γράφοντας στην λεζάντας της δημοσίευσης: «Κώστα μου αγαπημένε, ξεκίνησες το δικό σου ταξίδι στο φως με καλοσύνη και μοναδική αξιοπρέπεια. Τα 12 χρόνια που σε γνώρισα, με αγκάλιασες σαν πατέρας, όχι σαν πεθερός. Συγκυρία ή όχι, είχαμε το ίδιο όνομα».

Συνέχισε λέγοντας: «Είχαμε πολλά κοινά, καθώς ήσουν ποδηλάτης από μικρός, και δεν νομίζω πως αυτό ήταν τυχαίο. Συζητήσαμε, γελάσαμε, παίξαμε, οραματιστήκαμε, δουλέψαμε και ονειρευτήκαμε μαζί. Καλό ταξίδι, πεθερέ μου. Το χιούμορ σου το κράτησες μέχρι το τέλος, και όσοι σε ήξεραν το καταλαβαίνουν».

Κωστα μου αγαπημένε, την έκανες για το δικό σου ταξίδι στο φως με καλοσύνη και την μοναδική αξιοπρέπεια σου …Αυτά τα …

Posted by George Himonetos on Monday, September 2, 2024

«Να μου φιλήσεις τη μάνα μου και τον πατέρα μου (να παίξετε ένα τάβλι και για μένα εκεί πάνω). Καλή αντάμωση, αρχηγέ μου» καταλήγει η ανάρτησή του.