Μια γυναίκα που είναι εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις από ηλικία 17 ετών και ξόδεψε συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν, απέκτησε τελικά σοβαρό πρόβλημα στα οπίσθια.

Η Βραζιλιάνα influencer Jennifer Pamplona έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 30 αισθητικές επεμβάσεις σε όλο το σώμα και σταμάτησε το 2022, επειδή διαγνώστηκε με δυσμορφία, έγραψε η New York Post.

Ωστόσο, λίγο καιρό πριν βάλει «φρένο» στο πάθος της έκανε ένεση στα οπίσθια με πολυμεθυλομεθακρυλικό (PMMA), ώστε να φουσκώσουν και να μοιάζουν με εκείνα της διάσημης τηλεπερσόνας.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όμως, όπως ευελπιστούσε. Η ουσία διασκορπίστηκε σε άλλα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της πυελικής περιοχής, κάτι που επηρέασε τη λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων.

«Πάντα ονειρευόμουν να γίνω μητέρα. Δυστυχώς, τώρα βρίσκομαι σε αδυναμία να εκπληρώσω αυτό το όνειρο λόγω των επιπλοκών που προκαλεί το PMMA», είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τον γιατρό της, η ουσία μείωσε τη γονιμότητά της σε βαθμό που δεν μπορεί να γεννήσει, ενώ την έφερε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, με την Pamplona να βιώνει φρικτούς πόνους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Πόναγα τόσο που δεν μπορούσα να περπατήσω… Η ταλαιπωρία είναι τεράστια. Μακάρι ο κόσμος να γνώριζε περισσότερα πριν προχωρήσει σε πλαστικές», είπε η Pamplona, σημειώνοντας ότι έκτοτε δίνει αγώνα για να επανέλθει, καθώς έχει μείνει ουσία PMMA στον οργανισμό της.