Στην εκπομπή «Summer’s Cool» μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

«Είμαστε όλοι πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια ομάδα που είναι καταδικασμένη να κάνει πρωταθλητισμό. Φέτος θα έχουμε 220 ντέρμπι, με στόχο οι τηλεθεατές να περνούν καλά με εμάς και να μας εμπιστεύονται. Η Κατερίνα είναι στην καλύτερή της φάση, η καλύτερη Καινούργιου της χρονιάς, θα το δείτε» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας, οπότε δεν θέλουμε χρόνο προσαρμογής, πάμε κατευθείαν. Όταν επιστρέφεις στον πρωταθλητή, δεν είναι πισωγύρισμα. Αν δεν ακουστούν αρνητικά σχόλια για την εκπομπή, τότε η εκπομπή θα έχει περάσει και δεν θα έχει ακουμπήσει. Υγεία να έχουμε και όλα καλά» συμπλήρωσε.

Για το τέλος της συνεργασίας της Χρίσλας Γεωργακοπούλου με την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε: «Είναι καλή συνάδελφος και σε αυτή τη ριμάδα την δουλειά κανείς καλός δεν χάνεται».