Live για τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram έκανε η Μαρίνα Σάττι το απόγευμα της Δευτέρας και αποκάλυψε ότι πούλησε ένα χωράφι που είχε, για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, ενώ μίλησε και για τον τρόπο που επιλέγει να προβάλλει τη δουλειά της.

«Όλοι με ρωτάτε τι έχει αλλάξει. Έχω αλλάξει όντως, περνάω πολύ ωραία στη ζωή μου», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ το έχω πάρει απόφαση: δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια. Παρερμηνεύονται. Δεν χρειάζεται να λέω λόγια, θα κάνω».

«Έκανα ό,τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες. Χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βίντεο κλιπ μου. Δεν με νοιάζει να το πω. Μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα, γιατί έλεγα: “Τι μου είναι πιο σημαντικό; Να έχω εκεί τις ελιές να κάθονται ή να προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου;“», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο του live.

«Μου έλεγαν μετά τη «Μάντισσα» “βγάλε τραγούδια τώρα που έχει επιτυχία, τώρα που ρολάρει, γιατί θα σε ξεχάσει ο κόσμος”. Όχι, δεν είναι σωστό αυτό. Το να είμαι συνέχεια μπροστά στη μούρη του κόσμου και να βγάζω τραγούδια ή να είμαι στα social μόνο για τη φασαρία, αυτό δεν σε πάει κάπου», τόνισε η Μαρίνα Σάττι.