Η Taylor Swift είναι ήδη μεγάλη θαυμάστρια του σκηνοθετικού ντεμπούτου της Zoe Kravitz, «Blink Twice».

Στις 23 Αυγούστου, την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε η ταινία, η Swift μοιράστηκε με story στο Instagram τις σκέψεις της για την R-rated ταινία της Kravitz, η οποία επικεντρώνεται σε μια γυναίκα που ανακαλύπτει ότι κάτι σκοτεινό συμβαίνει, ενώ κάνει διακοπές στο ιδιωτικό νησί ενός δισεκατομμυριούχου.

Πιο συγκεκριμένα, η ποπ σταρ έγραψε: «Αυτή η ταινία είναι απίστευτη. Συναρπαστική, διεστραμμένη, μοχθηρά αστεία και οπτικά εκπληκτική. Οι ερμηνείες είναι εκπληκτικές. Η @Zoeisabellakravitz τη σχεδίασε, την έγραψε, είχε εμμονή με κάθε λεπτομέρεια και τη σκηνοθέτησε με ένα τόσο ξεκάθαρο και τολμηρό όραμα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτό που έχει καταφέρει εδώ και ανυπομονώ να δω όλους να ανακαλύπτουν αυτή την ταινία και αυτή τη λαμπρή σκηνοθέτιδα».

Ανάρτηση Taylor Swift

Όπως αναφέρει το today.com, στο τέλος της ανάρτησής της, η Swift συμπεριέλαβε την προειδοποίηση για την ταινία, η οποία ανέφερε ότι η ταινία «περιέχει ώριμα θέματα και απεικονίσεις βίας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας».

«Αυτό μπορεί να αναστατώσει ή να προκαλέσει σκανδαλισμό σε ορισμένους θεατές», έγραψε.

Τι θα δούμε στη νέα ταινία της Zoe Kravitz

Το «Blink Twice» ακολουθεί τον Channing Tatum ως δισεκατομμυριούχο τεχνολογίας Slater King, ο οποίος προσκαλεί τη Frida (Naomi Ackie), μια σερβιτόρα που μόλις γνώρισε, σε πολυτελείς διακοπές στο ιδιωτικό του νησί.

Καθώς η Frida και οι υπόλοιποι καλεσμένοι χαλαρώνουν, σύντομα μαθαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά μόλις αρχίζει να αμφισβητεί την πραγματικότητά της. Στο επίσημο τρέιλερ, ο χαρακτήρας της Adria Arjona της λέει: «Περνάω υπέροχα εδώ, αλλά έχω επίσης αυτή την αίσθηση ότι είμαι σαν να μην είμαι», οδηγώντας τη Frida να πιστέψει ότι κάποιος μπορεί να παίζει με τη μνήμη τους.