Αν μας έλεγαν να ταυτίσουμε μια γυναίκα με τα πιο ωραία παπούτσια που έχουμε δει, αυτή θα ήταν χωρίς αμφιβολία η Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City». H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λατρεύει τα παπούτσια και πριν από 10 χρόνια δημιούργησε τη δική της συλλογή παπουτσιών, την «SJP Collection».  

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα είδωλα του στιλ, με τις εμφανίσεις της να γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης στα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας. Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, η εταιρία παπουτσιών της διάσημης ηθοποιού τερματίζει τη λειτουργία της το φθινόπωρο του 2024. Μάλιστα, η μπουτίκ που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μάλιστα θα κλείσει στις 25 Αυγούστου.




«Μετά από 10 πολύχρωμα χρόνια, η SJP by Sarah Jessica Parker πήρε τη δύσκολη απόφαση να κλείσει τις πόρτες της αυτό το φθινόπωρο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. Το μήνυμα συνεχίστηκε: «Η ομάδα της SJP Collection εκφράζει τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους πιστούς πελάτες και υποστηρικτές της, καθώς και σε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε».

Αν και η τύχη των καταστημάτων λιανικής πώλησης της SJP στο Ντουμπάι, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ δεν έχει προς το παρόν καθοριστεί, το κατάστημα στη Bleecker Street στη Νέα Υόρκη θα κλείσει στις 25 Αυγούστου. Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους online μέχρι νεωτέρας. Στο διαδίκτυο, οι τιμές των παπουτσιών έχουν μειωθεί και κοστίζουν κάτω από 450 δολάρια. Μέχρι στιγμής η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν έχει ακόμη σχολιάσει το κλείσιμο της εταιρείας της.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός επέλεξε τον George Malkemus ως συνεργάτη της όταν η εταιρεία παπουτσιών της δημιουργήθηκε το 2014 όπου τότε ήταν επικεφαλής του Manolo Blahnik στις ΗΠΑ. Ο Malkemus πέθανε από καρκίνο το 2021.