Την αντίδραση του Αντώνη Βλοντάκη κατέγραψε η κόρη του, Μαλένα, όταν ο σερβιτόρος τον ενημέρωσε ότι ο λογιαριασμός είχε πληρωθεί από τη νεαρή κοπέλα. Πατέρας και κόρη είχαν βγει για φαγητό.

Ο πρώην διεθνής αθλητής της υδατοσφαίρισης και ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 3 παιδιά, τη Μαλένα τον Σπύρο και την Ηλέκτρα.

Η 20χρονη Μαλένα είναι το μεσαίο παιδί της οικογένειας Βλοντάκη και παράλληλα με τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έχει αρχίσει να κάνει και τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, η οποία στέφθηκε Playmate το 1998.

Η Μαλένα θέλησε λοιπόν να πληρώσει τον λογαριασμό του τραπεζιού όπου έφαγε με τον πατέρα της, ωστόσο εκείνος δεν πήρε είδηση για την κίνηση της κόρης του. Όταν ο Αντώνης Βλοντάκης ζήτησε τον λογαριασμό, ο σερβιτόρος τον ενημέρωσε ότι είναι πληρωμένος από την κόρη του με την αντίδρασή του να είναι απολαυστική, καθώς, όπως σημείωσε η Μαλένα Βλοντάκη στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, είναι ο τύπος που θέλει να πληρώνει πάντα εκείνος.

«Χαχαχαχα σ’ αγαπώ Αντωνέλο» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

@its_malu777

Χαχαχαχα σαγαπω αντωνελο😂

♬ Shik Shak Shock – Andreas Habibi & Takinio Soul & Panos Kiamos