Ξέσπασε η Σερένα Γουίλιαμς κατά ενός πασίγνωστου εστιατορίου στο Παρίσι, καθώς της αρνήθηκαν την πρόσβαση με την οικογένειά της.

Η διάσημη τενίστρια διαμαρτυρήθηκε μέσω X για το γεγονός ότι το ξενοδοχείο «The Peninsula» δεν την εξυπηρέτησε, το οποίο όπως είπε η ίδια ήταν άδειο όταν το επισκέφθηκε.

«Μπλιαξ», έγραψε η Σερένα Γουίλιαμς, κάνοντας ταγκ το πασίγνωστο ξενοδοχείο του Παρισιού και πρόσθεσε: «Μου αρνήθηκαν την πρόσβαση στην ταράτσα, για να φάω σε ένα άδειο εστιατόριο από ωραιότερα μέρη, αλλά ποτέ με τα παιδιά μου. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά».

Η απάντηση του ξενοδοχείου στη Σερένα Γουίλιαμς

Το ξενοδοχείο απάντησε στο μήνυμα της Σερένα Γουίλιαμς, εξηγώντας ότι τα τραπέζια του εστιατορίου ήταν κρατημένα.

«Αγαπητή κυρία Γουίλιαμς, παρακαλούμε δεχτείτε τη βαθύτατη συγγνώμη μας για την απογοήτευση που αντιμετωπίσατε απόψε. Δυστυχώς, το μπαρ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου μας ήταν όντως πλήρως κλεισμένο και τα μόνα κενά τραπέζια που είδατε ανήκαν στο γκουρμέ εστιατόριό μας, “L’Oiseau Blanc”, το οποίο ήταν ρεζερβέ. Ήταν τιμή μας που σας υποδεχτήκαμε και θα είναι πάντα τιμή μας να σας καλωσορίσουμε ξανά. The Peninsula Paris», έγραψε το ξενοδοχείο.