Μια παρεξήγηση δημιουργήθηκε μεταξύ του σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου και της Σίντι Κρόφορντ, η οποία λύθηκε με εκατέρωθεν αναρτήσεις και φιλοφρονήσεις.

Ειδικότερα, η Σίντι Κρόφορντ είπε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε αμερικανικό talk-show, ρωτήθηκε με ποιον σχεδιαστή μόδας δεν θα συνεργαζόταν ξανά και απάντησε με ένα όνομα: «Βασίλειος».

Δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται για τον Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλειο Κωστέτσο, αλλά με ανάρτησή της χθες απάντησε στα σχόλια που έκαναν τη συσχέτιση με εκείνον. Ειδικότερα, ανέβασε φωτογραφίες από επίδειξη μόδας που είχε κάνει ως μοντέλο με ρούχα του Βασίλειου Κωστέτσου.

«Από το αρχείο… τόσα πολλά διασκεδαστικά looks στις πασαρέλες του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα – μάλλον λύγισα από την πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί» έγραψε η Σίντι Κρόφορντ.

Ο Έλληνας σχεδιαστής σχολίασε στην ανάρτησή της: «Ξέρω… Αξέχαστες στιγμές!!!! Όταν οι χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν που περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας!!! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου, αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».

κωστετσος

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου

Μετά την «παρεξήγηση», ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με το supermodel.

«Στιγμιότυπα από την ιστορική επίδειξη μόδας στην Αθήνα με πρωταγωνίστρια τη Σίντι Κρόφορντ που καταχειροκροτήθηκε από χιλιάδες καλεσμένους. Πάντα φρόντιζα τα supermodels που έφερνα στην Αθήνα να αισθάνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ξένων επιδείξεων, του Παρισιού, του Μιλάνου ή της Νέας Υόρκης και όχι μιας βαλκανικής χώρας» έγραψε στην ανάρτησή του ο Έλληνας σχεδιαστής.