Ένα βίντεο αφιερωμένο στους χωρισμούς διάσημων ζευγαριών του 2024 παρουσιάστηκε στην εκπομπή Summer’s Cool το μεσημέρι της Πέμπτης 1/8 και στάθηκε η αφορμή η Μαριάντα Πιερίδη να ζητήσει από τους συνεργάτες της να προλογίσουν το θέμα γιατί εκείνη δυσκολεύεται.

«Εγώ θες να σου το πω; Θες να σε ρωτήσω; Είναι στενάχωρο θέμα, δεν θέλω να το πω εγώ. Στεναχωριέμαι, δεν μπορώ. Είναι πολλοί οι χωρισμοί. Τι θα γίνει;», τόνισε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μόνο γεννητούρια θέλετε να λέμε και γάμους; Και οι χωρισμοί όλων των ανθρώπων, διασήμων και μη, είναι μες στη ζωή. Και σκεφτείτε τις περιπτώσεις των ανθρώπων που χωρίζουν και είναι για το καλό», είπε στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Λάμπρο μου, δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ», του είπε με χιούμορ η γνωστή τραγουδίστρια, με τον δημοσιογράφο να της απαντά στο ίδιο ύφος: «Για καλό μπορεί να είναι, ρε παιδάκι μου. Μπορεί να σου τύχει κάτι καλύτερο».

Ο χωρισμός της Μαριάντα Πιερίδη από τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση που έγινε φέτος δεν συμπεριλήφθηκε στο βίντεο για ευνόητους λόγους