Η Μαριάντα Πιερίδη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 04/07 λίγο ώρες πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ που ανέφερε πως η τραγουδίστρια θα είναι στο πλευρό του Λάμπρου Κωνσταντάρα σε νέα ψυχαγωγική εκπομπή. Η ίδια τόνισε πως είναι μεγάλη της τιμή.

Αναλυτικότερα η Μαριάντα Πιερίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι έκανα ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, ναι αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις και οτιδήποτε είναι για να ανακοινωθεί, θα είναι από το κανάλι και μόνο. Εννοείται πως εγώ είμαι θετική, τι συζητάμε τώρα; Eννοείται ότι θα το ήθελα πολύ».

«Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έχουμε φιλική σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά. Εννοείται πως νιώθω πολύ άνετα, στην περίπτωση που προκύψει να δουλέψουμε παρεϊτσα, θα μου είναι πολύ πιο εύκολο» επισήμανε η ίδια.

«Το ξαναλέω, όμως, δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτά θα τα ανακοινώσει το κανάλι» πρόσθεσε ακόμα, με χαμόγελο, η Μαριάντα Πιερίδη και συνέχισε «Και μόνο που μου έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή και είμαι πολύ χαρούμενη. Και μόνο για την πρόταση».