Μια σπάνια οικογενειακή έξοδο έκανε η Σία Κοσιώνη με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μαζί με τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων καθώς και τον γιο τους, Δήμο, βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή.

Οι τρεις τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να παρακολουθούν την παράσταση και μάλιστα δίπλα τους καθόταν η Μιμή Ντενίση και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης

Θυμίζουμε πως η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν το 2017 στο Καρπενήσι και έχουν αποκτήσει τον γιο τους, Δήμο. Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη έχει μιλήσει για την πρώτη της γνωριμία με τον σύζυγό της στην εκπομπή «Μαμά-δες»: «Η πρώτη μας επαφή ήταν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή όταν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι. Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάπως μου είχε κάτσει πολύ στραβά. Ήμουν σε στυλ “ποιος νομίζεις ότι είσαι τώρα εσύ που διεκδικείς και ψήφο;”. Επειδή ένιωσα ότι το είχα παρακάνει τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισα ότι δεν ήταν προσωπικό».