H Βέρα Γουάνγκ έγινε 75 ετών και το γιόρτασε με ένα πάρτι υπερπαραγωγή με αγαπημένους φίλους και την οικογένειά της.

Η θρυλική σχεδιάστρια μόδας, η οποία θεωρεί τα 75 της χρόνια ως σταθμό στη ζωή της δεν θα μπορούσε να μην κλέψει την παράσταση με τις στιλιστικές της επιλογές.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Βέρα Γουάνγκ φρόντισε να μοιραστεί φωτογραφίες τόσο από την εμφάνισή της – επέλεξε όχι μία αλλά δύο τουαλέτες – αλλά και στιγμιότυπα από το πάρτι.

«Όταν η πρόσκληση για τα 75α γενέθλιά σου σε καλούν σε Black Tie/Frank Sinatra/Rat Pack» έγραψε στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησης και μοιράστηκε στιγμιότυπα όπου φορά ένα τολμηρό μαύρο στράπλες φόρεμα με κοψίματα στην κοιλιά. Το λουκ ολοκλήρωσε με μια λευκή γούνα στον έναν ώμο και μια μεταλλική κορδέλα στα μαλλιά της.

Οι θαυμαστές και οι διάσημοι φίλοι της έσπευσαν να επαινέσουν τις εμφανίσεις της με κάποιον μάλιστα να γράφει: «75 και εξαιρετική όπως το καλό κρασί». «Εκπληκτικά κομψή… 75 και συνεχίζει να μετράει… απεριόριστη αγνότητα, μια πραγματική έμπνευση» πρόσθεσε ένας άλλος ενώ η ηθοποιός Βανέσα Χάτζενς έγραψε: «Βασίλισσα». «Κυρία μου, αν δείχνεις έτσι στα 75 σου, εμείς δεν πιάνουμε μία μπροστά σου» σχολίασε η Σάρον Στόουν.