Στα μαχαίρια είναι η μικρότερη κόρη του Κλιντ Ίστγουντ, Μόργκαν, με τη μεγαλύτερη ετεροθαλή αδελφή της, Κάθριν. Σημειώνεται ότι στις 15 Ιουνίου, η 27χρονη Mόργκαν παντρεύτηκε τον Τάνερ Κούπμανς, στο πανέμορφο «Mission Ranch», στο σπίτι που πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Η 36χρονη Κάθριν κατηγορεί τη μικρότερη ετεροθαλή αδελφή της ότι την αποκάλεσε «τρελή» καθώς τη χαρακτήρισε «κακιά ετεροθαλή αδελφή μου, σατανική και ψεύτικη», όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Η 36χρονη Κάθριν Ίστγουντ επιτέθηκε στη μικρότερη αδερφή της, δημοσιεύοντας στο Instagram μια selfie των δύο τους. σημειώνοντας: «Αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από την αδερφή μου Μόργκαν μετά τον γάμο της, επειδή ανησυχεί τόσο πολύ για τη φήμη της, που με αποκάλεσε “τρελή” στο διαδίκτυο για να το ακούσει όλος ο κόσμος. Αυτό επηρέασε την ικανότητά μου να κάνω παιδιά και να γίνω μητέρα και πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου από περαιτέρω στενοχώρια από αυτό το τέρας που καθοδηγείται από το φαίνεσθαι».

Σε άλλη ανάρτηση στο Instagram σημειώνει η Κάθριν για την αδελφή της: «Είναι η πιο σκληρή, πιο ρηχή και επιφανειακή γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Μηδενική συμπόνια για τους άλλους, παθιασμένη με την εικόνα του εαυτού της και τόσο σκληρή μέσα της όσο όμορφη είναι έξω, η εμφάνισή της θα ξεθωριάσει σαν λουλούδι και το μόνο που θα μείνει θα είναι ένα άκαρδο τέρας, γνωρίστε την κακιά μου ετεροθαλή αδελφή».

Λίγες μέρες αργότερα δημοσίευσε πάλι στο Instagram μια φωτογραφία της οικογένειάς της μαζί με τον πατέρα της, Κλιντ Ίστγουντ, σημειώνοντας: «Τα αδέλφια μου είναι παράξενα και ψεύτικα, μέσα και έξω».

Σε μια άλλη ανάρτηση στο Instagram όπου τη βλέπουμε να χορεύει με τον πάτερα της, Κλιντ Ίστγουντ στον γάμο της αδελφής, σημειώνει έξαλλη: «Χόρεψα με τον πατέρα μου για 50 γαμ… δευτερόλεπτα πριν μας διακόψουν γιατί κάθε μαλ… θέλει ένα κομμάτι από τον κ@λ@ του. ΥΓ. Εσύ μ@λ@κ@ Είσαι τόσο γαμ@ αγενής απέναντι σε εμένα και τον 94χρονο πατέρα μου».

Η μητέρα της Μόργκαν, Ντίνα, απειλεί την Κάθριν με μηνύσεις για τα ξεσπάσματά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.