Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και γονείς στη μικρή Αλεξάνδρα.

Είναι όμως έναν χρόνο παντρεμένοι και η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για την επέτειο του γάμου τους. Το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) η ευρωβουλευτής και παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με στιγμές από τον γάμο, τη βάπτιση της κόρης της και το πάρτι που ακολούθησε μετά.

Στη λεζάντα σημειώθηκε: «30/06/23 πριν ένα χρόνο. Όταν όλοι περιμέναμε με χαρά τη βάπτιση της Αλεξάνδρας- Ωκεανιδας, αλλά τελικά βρεθήκαμε να διασκεδάζουμε στο πιο τρελό πάρτυ γάμου κ βάπτισης μαζί. Ένα από τα βράδια που μπήκαν στο σεντούκι με τις πιο δυνατές αναμνήσεις της ζωή μου. Συναισθήματα κ άνθρωποι που δεν χωρούν σε ένα επετειακό ινσταγκραμικο βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων, αλλά που χωρούν για πάντα ανεξίτηλα στο μυαλό και την καρδιά μου».

Σημειώνεται ότι ο Θοδωρής Μαροσούλης είχε αποκαλύψει στον εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τη σύζυγό του, Ελεονώρα Μελέτη: «Είχαμε πάει για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας όπου, με το που ήρθε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος στην παρέα μας. Από εκείνη την ημέρα ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, η σύντροφος μου, η γυναίκα που θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας. Είναι το απόγειο της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δυο μήνες, η Ελεονώρα έμεινε έγκυος άρα δεν έχουμε την ζωή πριν και μετά. Έχουμε την ζωή μόνο μετά την κόρη μας. Η έννοια της μάνας, από όλες τις απόψεις. Σε όλα βάζει τον εαυτό της πίσω και πρώτα το παιδί. Επειδή έχω άποψη από μαμάδες της βάζω 10!», πρόσθεσε ο Θοδωρής Μαροσούλης.