Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας 01/07 και η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για όσα την στεναχωρούν στην σημερινή εποχή.

Αναλυτικότερα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εκμυστηρεύτηκε πως «είμαι στεναχωρημένη γι’ αυτά τα χρόνια, πραγματικά δεν μου αρέσουν. Αν όμως πούμε το 2000 ήταν έτσι και το 1990 ήταν έτσι, που εγώ έχω και μεγάλη γκάμα προς τα πίσω για να σκεφτώ, ναι ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά το θέμα είναι αν μπορούμε να μην κάνουμε επανάσταση από το Παρίσι μωρέ. Δεν είναι ωραίο. Δηλαδή αν θέλουμε να κάνουμε κάτι, ας το κάνουμε τώρα εδώ ο καθένας στον τομέα του. Δεν μιλάω γι’ αυτά τα ακραία και τα τοξικά, δεν αντέχω».

«Δεν αντέχει ούτε ο οργανισμός μου ούτε ο χαρακτήρας μου, δεν θα βάλω την ηλικία μου. Δεν μπορώ την τοξικότητα, δεν μπορώ την σκοτεινιά, δεν μπορώ την μαυρίλα. Και μαζί με αυτή την φρικτή τοξικότητα υπάρχει μια σκληρότητα που, επίσης, δεν αντέχω. Η σκληρότητα αφορά τα οικονομικά και μια τεράστια γκάμα πραγμάτων της εποχής» συνέχισε η ίδια.

«Εγώ δεν ήμουν ωστόσο ποτέ της επανάστασης, μάλλον φοβισμένη ήμουνα και δεν μ’ αρέσει αυτό. Τελείως αντι-ήρωας και ίσως γι’ αυτό μου αρέσουν και στο θέατρο και στην τηλεόραση οι αντι-ηρωίδες. Οι «σπασμένοι» χαρακτήρες που έχουν προβλήματα» πρόσθεσε έπειτα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση.