Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος παρουσίασαν τo Europride της Θεσσαλονίκης με το κοινό να τους επιφυλάσσει θερμή υποδοχή με αυτούς να λένε λίγα λόγια εκφράζοντας τα συναισθήματά τους.

«Δεν περίμενα μετά από τόσα χρόνια που είμαι πάνω σε μία σκηνή, να βρεθώ σε ένα τέτοιο κοινό. Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχοι! Βρισκόμαστε σε μία εμβληματική χρονιά που η Ελλάδα υποδέχτηκε το νομοσχέδιο. Έχουμε προσπαθήσει κι εγώ και ο Γιώργος αυτό το νομοσχέδιο να γίνει πραγματικότητα και μάς βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσουμε τα πέντε κόμματα στη Βουλή που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ανθρώπους που βοήθησαν αυτοί στη διοργάνωση», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη ισότιμη ένταξη στην κοινωνία, στην εργασία, στην πλήρη αποδοχή στην οικογένεια. Γενικότερα, τα pride θα γίνονται για όσο θέλουμε».

Μάλιστα, μιλώντας στα αγγλικά ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξαν ζευγάρι με τον συμπαρουσιαστή του.

«Δεν είμαστε ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε», είπε

«Όχι, όχι ποτέ! Δεν είμαστε ζευγάρι και δεν θα γίνουμε ποτέ! Ποτέ… Θεέ μου…», δήλωσε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

«Το κάνει λες και τον κακοπαντρέψαμε», είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τότε, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε: «Ξέρετε οι φίλοι, όταν ακουμπάς τον φίλο σου είναι αμήχανο», με τον ηθοποιό να απαντά: «εσύ είσαι άβολος».