Στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο δημοφιλής ηθοποιός, λίγο μετά το τέλος της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», στην οποία πρωταγωνίστησε για δύο χρόνια, αναφέρθηκε στη μυθοπλασία αλλά και στον μυστικό του γάμο με τη συνάδελφό του, Σίσσυ Τουμάση.

«Hμουν πάρα πολύ τυχερός με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά. Πάρα πολύ χιούμορ, μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερη σειρά με τα backstage και μόνο. Με προβληματίζει η βία στη μυθοπλασία. Το θέμα είναι τι συμβαίνει υποσυνείδητα. Εμείς προσπαθούμε να την εξαλείψουμε. Σκέφτομαι πόσο εύκολα βιάζεται ένας χαρακτήρας πόσο εύκολα συγχωρεί, το ξεπερνά. Αυτό με προβληματίζει. Υπηρετούμε το μέσο, γιατί το αγαπάμε», δηλώνει ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Μου αρέσει που θυμάμαι πως όλο αυτό το κάναμε για να γιορτάσουμε την αγάπη. Το κάναμε με τον δικό μας τρόπο στα μέσα της σεζόν, σαν να κλεφτήκαμε, χωρίς να το ξέρει κανένας», ανέφερε ο ηθοποιός για τον μυστικό του γάμο με τη σύζυγό του.

«Ταξιδέψαμε, πήραμε την οικογένεια και τους κάναμε ένα δώρο ταξίδι, γυρίσαμε παντρεμένοι. Σε μια εποχή που όλοι φοβούνται τη δέσμευση, φοβούνται τους γάμους, τις τελετές, για μένα σημαίνει πως για να το κάνεις αυτό γιορτάζεις την ένωση, την δέσμευση και δεσμεύομαι απέναντί σου όσο πάει. Άλλο δεσμευμένος και άλλο δέσμιος», εξομολογείται ο Αργύρης Πανταζάρας στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.