Την Αγγελική Ηλιάδη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη φιλοξένησε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6). Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη νέα ταινία που ετοιμάζεται σχετικά με τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη και στην οποία θα ενσαρκωθεί και η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, ενώ περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε όταν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην παραγωγό της.

«Ο αδελφός μου έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Υπάρχω», για να μην αναφερθούν προσβλητικά στην γιαγιά μου. Η γιαγιά μου με τον Στέλιο Καζαντζίδη πέρασαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα, έχει ακόμη στους τοίχους του σπιτιού τις φωτογραφίες τους. Η γιαγιά μου βοήθησε τον Στέλιο Καζαντζίδη και μπήκε στο τραγούδι», δηλώνει η Αγγελική Ηλιάδη.

«Έμεινε μία πικρία στη γιαγιά μου που τη χώρισε ο Καζαντζίδης για τη Μαρινέλλα. Εγώ θα έπρεπε να υποδυθώ τον ρόλο της γιαγιάς μου, διότι και εμφανισιακά και στην φωνή μοιάζουμε πάρα πολύ. Η γιαγιά μου δεν είναι στην υγεία της καλά, καλύτερα να ξεκουραστεί», εξομολογείται η τραγουδίστρια στην κάμερα του MEGA.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Μόλις είχα υπογράψει σε μία δισκογραφική εταιρεία και μου σύστησαν τότε τον παραγωγό μου. Ένα βράδυ, λοιπόν, μου επιτέθηκε. Έπεσε πάνω μου, άρχισα να φωνάζω, τον έγδαρα στο πρόσωπο και κατάφερα να φύγω», περιγράφει στη συνέχεια της συνέντευξης η Αγγελική Ηλιάδη.

«Μετά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα από τη δισκογραφική εταιρεία. Τον έδιωξαν τότε τον συγκεκριμένο άνθρωπο από την εταιρεία και δεν δούλεψε ξανά στην ζωή του σε αυτό το χώρο», καταλήγει στην περιγραφή της η Αγγελική Ηλιάδη.