Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής του ANT1 με αφορμή την μπλούζα που φορούσε ο κάμεραμαν αποκάλυψε το email που έλαβαν οι εργαζόμενοι του σταθμού, οι οποίοι θα πρέπει να είναι πιο ευπρεπώς ντυμένοι.

«Ήρθε η ώρα του καρφιού. Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail που έλεγε να είμαστε προσεκτικά ντυμένοι από Δευτέρα; Είναι αυτή εμφάνιση στελέχους του σταθμού;», ρώτησε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης τον συνεργάτη του.

«Αυτό γιατί ισχύει από Δευτέρα και δεν ίσχυσε από τη στιγμή που εστάλη το mail; Να ψωνίσεις», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Εγώ πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μόλις είδα αυτό το mail λέω: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη Μαρία Αναστασοπούλου να σημειώνει: «Θα κυκλοφορούμε όλοι με κοστουμάκια. Τι θέλεις; Ξύνεσαι τώρα, βρε Γιώργο, τι θέλεις;». «Κοιμούνται και δεν τα ακούνε αυτά που λέμε», είπε κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως ολόκληρο το email που αναφέρει αναλυτικά ποια ρούχα επιτρέπονται στους διαδρόμους του σταθμού και ποια απαγορεύονται διά ροπάλου.